Een van de specialisaties bij Acu-Balance en succesvol aandachtsgebied voor acupunctuur in het algemeen zijn Pijnklachten in nagenoeg alle vormen. Denk hierbij aan acute pijnklachten bij bv een blessure, ontsteking, spit, hoofdpijn/migraine, menstruatiepijn etc; maar ook bij chronische pijn bij bv artrose, blijvend letsel, na operatie, zenuwpijn/neuropathie etc.

Hierbij worden worden diverse technieken binnen de acupunctuur gebruikt zoals een trajectbehandeling e.v.t. met elecrtrostimulatie en verwarming d.m.v. moxa, een combinatie van lokale en distale punten (punten op afstand die in connectie staan met het pijngebied), schedelacupunctuur, ooracupunctuur, balansmethode van Dr. Tan, dry-needling.  Pijn is waarschijnlijk de best onderzochte indicatie met betrekking tot acupunctuur en waar acupunctuur ook overtuigend scoort op pijnstillend effect! Meer info/links naar onderzoeken op dit vlak kunt u o.a. hier vinden: Kenniscentrum acupunctuur en pijn

el-ac

Bij pijnklachten wordt er vaak frequenter behandeld, zeker in het begin. Denk aan 1-2 keer per week. Deze frequentie wordt langzaam uitgebouwd om een verbetering stabiel te krijgen. BIj chronische pijnen kan worden gekozen voor een onderhoudsbehandeling waarbij de frequentie bepaald wordt door de verbetering die er bereikt kan worden en hoe lang deze aan mag houden. in tegenstelling tot veel pijnstillende medicatie treden er bij acupunctuur zelden tot geen bijwerkingen op en kan acupunctuur gebruikt worden als aanvulling op pijnmedicatie of om juist minder pijnmedicatie nodig te hebben of als alternatief als pijnmedicatie niet goed verdragen wordt.

 

Incicaties: gegeneraliseerde pijn, lokale pijn, acute pijn, chronische pijn, blessures, overbelasting, spierpijn, myofasciale pijn, zenuwpijn, neuropathie, pijnlijke littekens, verharding bindweefsel, schouderpijn, rugpijn, nekpijn, peesontsteking, tendinitis, tennisarm, tenniselleboog, spit, ischias, ischialgie, hernia, rughernia, nekhernia, carpaal tunnelsyndroom, fibromyalgie, artrose, artrosepijn, reumatische pijn, bursitis, slijmbeursontsteking, frozen shoulder, stijfheid, aangezichtspijn, trigeminus neuralgie, hoofdpijn, migraine, holteonsteking, sinusitis, pijnstilling, pijnstillend, tintelingen, fantoompijn...

 

 

Acu-Balance acupunctuur en homeopathie heeft 3 vestigingen in noord-limburg en midden-limburg, Horst Roermond en Arcen. Rob Coumans is lid NVA.

Behandelingen worden hierdoor vergoed in de meeste aanvullende verzekeringen.

Praktijk in Horst, Herten, Arcen. Ook voor de regio Gemeente Venlo: Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen, Venlo. Regio Gemeente Bergen: Afferden, Bergen, Nieuw-Bergen, Siebengewald, Well. Regio Gemeente Venray: Blitterswijk, Leunen, Oostrum, Venray, Wanssum, Ysselsteyn. Regio Horst aan de Maas: America, Broekhuizen, Griendtsveen, Grubbenvorst, Lottum, Meerlo, Sevenum, Swolgen, Tienray. Regio Gemeente Peel en Maas: Baarlo, Helden, Kessel, Maasbree, Panningen. Regio Gemeente Leudal: Haelen, Heythuysen, Horn, Neer, Roggel. Regio Gemeente Maasgouw: Beegden, Heel, Ittervoort, Linne, Maasbracht, Thorn, Wessem. Regio Gemeente Roermond: Herten, Maasniel, Merum, Roermond, Swalmen. Regio Gemeente Roerdalen: Herkenbosch, Melick, Montfort, St. Odilienberg, Posterholt, Vlodrop. Regio Gemeente Echt-Susteren: Echt, Nieuwstad, Pey, St. Joost, Susteren. Regio Gemeente Beesel: Beesel, Offenbeek, Reuver.

 

 

Acupunctuur-Limburg

Acupunctuur in Limburg

slider Roermond Contact visitekaartje

Praktijk Acu-Balance

Schoolstraat 59, 5961 EG  HORST

Roobeekweg 2, 5944 EZ  ARCEN

Nieuwe Baan 8, 6049 ES  HERTEN-MERUM

Voor alle informatie: www.acu-balance.nl

 

Acupunctuur in Limburg, Noord-Limburg, Midden-Limburg

Acupunctuur is een onderdeel van de chinese geneeskunde en werd door de Chinezen al ver voor onze jaartelling gebruikt om allerlei aandoeningen en ziekten te behandelen. De kennis die deze dokters hadden werd al vanaf het begin beschreven en is door ervaring geëvolueerd tot de acupunctuur die wij nu kennen. In de chinese geneeskunde wordt de ziekte/aandoening veroorzaakt doordat de balans in de oerkrachten Yin en Yang zijn verstoord. Yin staat voor duisternis, kou, passiviteit, het vrouwelijke, enz., Yang staat voor licht, warmte, activiteit, kracht, het mannelijke. Yin gaat over in Yang, Yang gaat over in Yin, de twee kunnen niet buiten elkaar bestaan en houden elkaar (in gezondheid) in evenwicht. Deze krachten lopen in het lichaam door onzichtbare banen, die wij meridianen noemen. Elke meridiaan hoort bij een bepaald orgaan, b.v. de maag, de nieren, de lever of het hart. Op de meridianen liggen de acupunctuurpunten, waarmee we invloed kunnen uitoefenen op de bij die meridiaan behorende organen. Dat beïnvloeden kan gedaan worden door o.a. het zetten van naalden en het verwarmen met Moxa (kruidenstik/houtskool van de plant Bijvoet). We kunnen zo de energie van de (energetische) organen stimuleren of juist sederen en waar de energie 'vast' zit, kunnen we die weer laten stromen. Veel mensen hebben aan 't begin nog wat angst voor de naalden, maar raken snel aan het idee gewend. U hoeft niet bang te zijn dat er wordt misgeprikt, mits U door een acupuncturist wordt behandeld die een gedegen opleiding heeft gehad. De naalden zijn zo flinter dun, (niet te vergelijken met een injectienaald) dat het inbrengen nauwelijks te voelen is. Als hij precies in het acupunctuurpunt zit voelen de meeste mensen een tintelende of een electrisch-achtige sensatie, die in het verloop van de desbetreffende meridiaan loopt. Deze sensatie wordt door de chinezen 'Qi 'of ‘Chi’ genoemd, wat zoiets als ‘energie’ betekend. De naalden moeten 10 - 45 minuten blijven zitten, afhankelijk van de te behandelen klacht. Acupunctuur wordt o.a. door de Wereldgezondheids Organisatie (W.H.O.) erkend en wordt toegepast bij vele aandoeningen. Enkele zijn; allergieën, longklachten, maag-darmstoornissen, overgangsproblemen, slaap- en concentratie stoornissen, verslavingen, psychische klachten en vele soorten pijnen.

Acupunctuur, uiterst geschikt voor kinderen...?

Het klinkt in eerste instantie misschien vreemd in de oren om baby’s en kinderen met acupunctuur te behandelen, maar toch is het met homeopathie één van de meest succesvolle therapieën voor kinderen. Juist jonge kinderen zijn met een subtiele prikkel, zoals die met homeopathie of acupunctuur toegediend wordt, zeer sterk te beïnvloeden. Denk hierbij aan een grote diversiteit aan klachten of ziektes die bij kinderen kunnen voorkomen, zoals: diarree/obstipatie, eczeem of andere huidklachten, zwakke weerstand, groeipijnen, tandjes krijgen, klachten na de vaccinaties, diverse , diverse allergieën

luchtwegproblemen/CARA, gedragsproblemen/hyperactiviteit, bedplassen, ontwikkelingsachterstand, oorontstekingen, wratten, etc.. Wat doet een Acupuncturist eigenlijk? De acupuncturist probeert d.m.v. diverse punten op het lichaam de energiebalans te herstellen, d.w.z. zwakke organen te versterken, ziekmakende factoren te verdrijven en de stroom van "Chi", hetgeen de voedende energie van het lichaam is, te bevorderen. Dit met het doel niet alleen de manifestatie van de klacht te doen verdwijnen, maar ook de onderliggende oorzaak ervan op te heffen. Dit kan d.m.v. naalden, massagetechnieken en/of chinese kruiden. Mensen vinden het vaak eng om geprikt te worden en zeker om hun kinderen geprikt te laten worden, maar als je ziet met wat voor flinterdunne naaldjes er geprikt wordt, dan valt dit over het algemeen reuze mee. Jonge kinderen reageren naast het prikken ook zeer goed op Tui-Na, het masseren van bepaalde punten/zones.

Indicatielijst Acupunctuur

Pijnklachten,

Rugklachten (spit, ischias, hernia)

(Sport) blessures

Tenniselleboog (epicondilitis/tendinitis)

Schouderklachten (Slijmbeursontsteking, Frozen shoulder)

Gewrichtsklachten

In sommige gevallen kan het goed zijn de behandeling te combineren met b.v. fysiotherapie/oefentherapie, en soms kan ook manuele therapie, chiropraxie of een bezoek aan de podotherapeut een goede aanvulling zijn op de acupunctuur of vice versa.

Daarnaast kunt u denken aan o.a.:

Allergieën (hooikoorts/allergische rhinitis, allergisch eczeem/netelroos...)

Hoofdpijn (migraine, hormonaal gerelateerd, spanningshoofdpijn...)

Menstruatie/hormonale klachten (o.a. PMS)

Zwangerschapsklachten (misselijkheid, weëenstimulatie, infertiliteit, infertiliteit, ondersteuning IVF/ICSI)

Overgangsklachten

Vermoeidheidsklachten/energiegebrek (ook CVS en ME)

Weerstand, terugkerende infecties

Spijsverteringsklachten

Stress, nerveuze spanning,

Slaapproblemen

Incontinentie

Verslavingen - Acupunctuur is een nuttige ondersteuning bij:

Stoppen met roken

Afvallen/dieet

In sommige gevallen is een combinatie met Homeopathie waardevol.

Acu-Balance acupunctuur en homeopathie heeft 3 vestigingen in noord-limburg en midden-limburg, Horst Roermond en Arcen. Rob Coumans is lid NVA.

Behandelingen worden hierdoor vergoed in de meeste aanvullende verzekeringen.

Energie Balans, Hormonale Balans, Menstruatieklachten, Cyclusregulatie, PMS, Vruchtbaarheid, Kinderwens, IVF, Begeleiding IVF ICSI IUI, Klachten rond Zwangerschap en Bevalling, Stuitligging, Misselijkheid, Overgangsklachten, Opvliegers, Migraine, Hoofdpijn, Pijnklachten, Neuralgie, Aangezichtspijn, RSI, Rugklachten, Ischias, Spit, Nekklachten, Whiplash, Schouderklachten, Blessures, Tenniselleboog, Slijmbeursontsteking, Hielspoor, Carpaal-tunnelsyndroom, Vermoeidheid, Burn-Out, Stress, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spijsvertering, Maagklachten, Darmklachten, Gordelroos.

Klassieke Homeopathie bij Kinderen en Huisdieren.

Ook ondersteuning bij Stoppen met Roken en Overgewicht, Afvallen met Acupunctuur en Ooracupunctuur o.a. door vermindering hongergevoel.

Week van de Acupunctuur 9 t/m 14 oktober 2017

Datum en tijd Open dag Acu-Balance:

Locatie HORST: Schoolstraat 59:

Zaterdag 14 oktober: 10.00 -12.00

 

Aangesloten bij:

NVA

Ondersteuning met acupunctuur bij de behandeling van Kanker

 

 

Acupunctuur kan ook bij de Oncologische patiënt een goede ondersteuning zijn. Bij de behandeling van kanker en het ziektebeeld zelf ontstaan vaak verschillende klachten. Denk hierbij ook aan bijwerkingen van de behandeling met chemotherapie of bestraling (radiotherapie). In China maar bv ook in het Memorial Sloan Kettering Cancer Centre te New York, het grootste academische oncologische ziekenhuis ter wereld, wordt o.a. acupunctuur ingezet als ondersteuning bij patiënten. Hierbij wordt niet getracht kanker te genezen met acupunctuur, maar het ondersteunend heel nuttig kan zijn bij het welzijn van de patiënt gedurende de reguliere behandelingen met chemotherapie en radiotherapie en ook bij het herstel na deze behandelingen bij kanker. Diverse onderzoeken laten zien dat acupunctuur kan helpen waar geneesmiddelen tegen de bijwerkingen van de kankerbehandelingen slechts ten dele werken, niet ingezet kunnen worden of op zichzelf ook weer bijwerkingen met zich meebrengen. 

Klachten waarbij acupunctuur nuttig kan zijn:

- vermoeidheid tijdens en na chemotherapie

- misselijkheid en braken

- neuropathie en andere pijnklachten

- opvliegers, nachtelijk zweten

- slaapproblemen

- stressklachten

- ondersteuning bij het stoppen met roken

 

 

publicaties m.b.t acupunctuur bij kanker:

Acupunctuur vermindert bijwerkingen van kankerbehandeling

Vrouwen met borstkanker die behandeld worden met medicijnen zoals tamoxifen en aromatase remmers hebben vaak last van warmteopwellingen (opvliegers) als bijwerking van de medicijnen. Een veelgebruikt medicijn om deze warmteopwellingen te behandelen is gabapentine. Gabapentine is eigenlijk een epilepsiemedicijn (anticonvulsivum) en heeft veel ongewenste bijwerkingen, zoals duizeligheid, verdoofd gevoel, vermoeidheid, tremors, wazig zicht, prikkelbaarheid, rusteloosheid, agressie, onhandigheid, ongecontroleerde oogbewegingen, scheel kijken, enz.

Elektro-accupunctuur - een vorm van acupunctuur waarbij elektrische stroom op de acupunctuurnaalden wordt gezet - blijkt een betere optie voor het behandelen van warmteopwellingen bij borstkankerpatiënten - en bovendien een veel veiligere (Mao JJ, 2015).

In een gecontroleerde studie kregen 120 borstkankerpatiënten die last hadden van opvliegers door hun behandeling acht weken lang ofwel één keer per week elektro-acupunctuur, ofwel één keer per dag gabapentine, ofwel nep-acupunctuur, ofwel een placebo.

Na acht weken was de ‘opvliegerscore’ het sterkst gedaald bij de vrouwen die elektro-acupunctuur kregen (-7,4) gevolgd door de nep-acupunctuur (-5,9), gabapentine (-5,2) en placebo (-3,4).

Hoewel de behandeling na acht weken stopgezet werd, bleef men de vrouwen een half jaar opvolgen. Na een half jaar was de opvliegerscore opnieuw het sterkst gedaald door elektro-acupunctuur (-8,5) gevolgd door de nep-acupunctuur (-6,1). Dit keer gaf de placebo (-4,6) echter betere resultaten dan gabapentine (-2,8).

Dr. Jennifer Ligibel van het Dana-Farber Kankerinstituut in Boston - die niet bij het onderzoek betrokken was - was onder de indruk van de studie en van de resultaten van acupunctuur. “Ik heb patiënten bij wie geen enkele behandeling hielp en bij wie acupunctuur wel helpt”, zegt ze in een interview met Medscape Medical News (Mulcahy N, 2015).

Acupunctuur wordt beschouwd als een effectieve therapie voor het verlichten van de symptomen van kanker (o.a. pijn, vermoeidheid, angst, psychische stress) en het verminderen van de bijwerkingen van chemo, straling en andere kankermedicijnen - misselijkheid, overgeven, vermoeidheid, lymfoedeem, zenuwschade, beenmergschade, warmteopwellingen, droge mond, gewrichtsklachten, pijn na een operatie, enz.

Acupunctuur werkt in op het zenuwstelsel en het hormonaal systeem, de regulators van heel het metabolisme (Fu H, 2000; He T, 2015; Zhou W, 2014). Het heeft gunstige effecten op uiteenlopende metabole stoornissen die betrokken zijn bij het ontstaan van kanker, zoals stress, hormonale aandoeningen, verminderde immuniteit, inflammatie, oxidatieve stress, mitochondriale disfunctie, hoge bloedsuikerspiegel, insulineresistentie, enz. (Yang Y, 2015; Zhang X, 2014).

Aangezien het herstellen van deze stoornissen de basis vormt van de natuurlijke kankerpreventie en -behandeling, kan acupunctuur een belangrijke bijdrage leveren aan elke kankertherapie.

© Hilde Maris

1. Fu H. What is the material base of acupuncture? The nerves! Med Hypotheses. 2000 Mar;54(3):358-9.

2. He T, Zhu W, Du SQ, et al. Neural mechanisms of acupuncture as revealed by fMRI studies. Auton Neurosci. 2015 Jul;190:1-9.

3. Mao JJ, Bowman MA, Xie SX, et al. Electroacupuncture Versus Gabapentin for Hot Flashes Among Breast Cancer Survivors: A Randomized Placebo-Controlled Trial. J Clin Oncol. 2015 Nov 1;33(31):3615-20.

4. Mulcahy N. Acupuncture Cools Breast Cancer Hot Flashes Medscape Medical News. September 03, 2015.

5. Yang Y, Liu Y. [BO's abdominal acupuncture for obese type-2 diabetes mellitus]. [Article in Chinese] Zhongguo Zhen Jiu. 2015 Apr;35(4):330-4.

6. Zhang X, Wu B, Nie K, et al. Effects of acupuncture on declined cerebral blood flow, impaired mitochondrial respiratory function and oxidative stress in multi-infarct dementia rats. Neurochem Int. 2014 Jan;65:23-9.

7. Zhou W, Benharash P. Effects and mechanisms of acupuncture based on the principle of meridians. J Acupunct Meridian Stud. 2014 Aug;7(4):190-3.

 

Acu-Balance acupunctuur en homeopathie heeft 3 vestigingen in noord-limburg en midden-limburg, Horst Roermond en Arcen. Rob Coumans is lid NVA.

 

Behandelingen worden hierdoor vergoed in de meeste aanvullende verzekeringen.

Praktijk in Horst, Herten, Arcen. Ook voor de regio Gemeente Venlo: Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen, Venlo. Regio Gemeente Bergen: Afferden, Bergen, Nieuw-Bergen, Siebengewald, Well. Regio Gemeente Venray: Blitterswijk, Leunen, Oostrum, Venray, Wanssum, Ysselsteyn. Regio Horst aan de Maas: America, Broekhuizen, Griendtsveen, Grubbenvorst, Lottum, Meerlo, Sevenum, Swolgen, Tienray. Regio Gemeente Peel en Maas: Baarlo, Helden, Kessel, Maasbree, Panningen. Regio Gemeente Leudal: Haelen, Heythuysen, Horn, Neer, Roggel. Regio Gemeente Maasgouw: Beegden, Heel, Ittervoort, Linne, Maasbracht, Thorn, Wessem. Regio Gemeente Roermond: Herten, Maasniel, Merum, Roermond, Swalmen. Regio Gemeente Roerdalen: Herkenbosch, Melick, Montfort, St. Odilienberg, Posterholt, Vlodrop. Regio Gemeente Echt-Susteren: Echt, Nieuwstad, Pey, St. Joost, Susteren. Regio Gemeente Beesel: Beesel, Offenbeek, Reuver.

 

Energie Balans, Hormonale Balans, Menstruatieklachten, Cyclusregulatie, PMS, Vruchtbaarheid, Kinderwens, IVF, Begeleiding IVF ICSI IUI, Klachten rond Zwangerschap en Bevalling, Stuitligging, Misselijkheid, Overgangsklachten, Opvliegers, Migraine, Hoofdpijn, Pijnklachten, Neuralgie, Aangezichtspijn, RSI, Rugklachten, Ischias, Spit, Nekklachten, Whiplash, Schouderklachten, Blessures, Tenniselleboog, Slijmbeursontsteking, Hielspoor, Carpaal-tunnelsyndroom, Vermoeidheid, Burn-Out, Stress, Slaapproblemen, Slapeloosheid, Spijsvertering, Maagklachten, Darmklachten, Gordelroos.

 

Klassieke Homeopathie bij Kinderen en Huisdieren.

 

Ook ondersteuning bij Stoppen met Roken en Overgewicht, Afvallen met Acupunctuur en Ooracupunctuur o.a. door vermindering hongergevoel.

 

 

Praktijk Hans Coumans Arcen - Venlo,

Natuurgeneeskunde, Paranormaal Therapeut, Magnetiseur en Personal Coach:

 


Directe link naar de officiële website voor meer informatie: www.praktijkhanscoumans.nl

 

 

Natuurgeneeskunde of paranormale therapie, is een universele, oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen. Mensen weer in balans brengen. Hierdoor begint het herstel.

Door de gespreksvoeringen en behandelingen wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest bevorderd. Belangrijk is het om erachter te komen waarom men bepaalde storingen of blokkades heeft in het energiesysteem. Dit wordt bekeken vanuit een holistische visie, dat wil zeggen, kijken naar lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt en niet alleen het lichamelijke.

De therapie kan ook aanvullend naast andere therapieën worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze en kan bij diverse "klachten" helpen zoals lichamelijk, emotioneel en geestelijk. Verlichting van pijn, soepeler kunnen bewegen, ondersteuning in een zware periode en het verbeteren van levenskwaliteit.

Vaak merkt men snel verbetering afhankelijk of het een klacht is die kortstondig is ontstaan of chronisch is. Het aantal behandelingen kan dus verschillen per "klacht".

In Duitsland noemt men ons vaak Heilpraktiker, heiler.

Veel voorkomende "klachten" :

Nekklachten, schouderklachten, stress, hoofdpijn, aangezichtspijn, huidklachten, blessures, vermoeidheid, buikklachten, rugklachten, allergie, weinig zelfvertrouwen, concentratie problemen, dyslexie, spanningen, emotionele blokkades, verstoring innerlijke Balans.

Iemand die Luistert naar uw verhaal, uw gevoel, waar u mee zit!

 

Personal coaching afgestemd op wat de persoon / client wil.

  • Krav Maga, Pangamot, Realistische Zelfverdediging (Keysi, Defence Lab, BJJ) Wil jij echt realistisch trainen??

  • Weerbaarheidstrainingen, zelfvertrouwen

  • Personal Training Fitness / conditie, afvallen, algehele conditie / gezondheid

VOEDING!

Indien u vragen heeft over coaching kunt u altijd contact met mij opnemen per mail of telefonisch.

Iemand zei ooit tegen mij: als je gezond bent, je goed voelt, stevig in je schoenen staat, genieten kunt van je leven, dat is pas Rijkdom.

Geboortedatum: 31-05-1977

Geboorteplaats: Horst

In augustus 2011 afgestudeerd aan de ANZN te Eindhoven, na een 4 jarige HBO opleiding als natuurgeneeskundig / paranormaal therapeut. In 2015 als extra het belangrijke CPION traject medische basiskennis en psychosociale kennis nogmaals behaald. Hierdoor worden behandelingen de komende jaren ook vergoed door de zorgverzekeraars.

Voorheen heb ik gewerkt als fitnessinstructeur in diverse fitnesscentra en het Viecuri ziekenhuis op de afdeling revalidatie. Verder heb ik altijd tennisles gegeven, ben ik gecertificeerd KRAV MAGA instructeur, Docent Gevaarsbeheersing en Docent RTBG.

In 2005 ben ik door het destijds ziek zijn van mijn vader (tevens paranormaal genezer), bij de opleiding van het ANZN terechtgekomen, waarna ik ben begonnen aan de eerder genoemde opleiding. Hier heb ik geleerd mijn “gave” verder te ontwikkelen en mijn kennis in anatomie, fysiologie, pathologie, psychologie, psychopathologie, voedingsleer, therapeutische gespreksvoering en/of vorming evenals ethiek en de reguliere medicijnenkennis uit te diepen en te verbreden.

Verder heb ik veel kennis opgedaan in het holistische, psychometreren, magnetiseren, intuïtieve ontwikkeling, spiritualiteit, interactie tussen lichaam en geest, zware pathologie, spiritisme en stervensbegeleiding.

Sinds oktober 2011 heb ik mijn praktijk geopend in Arcen, Limburg. Ook goed bereikbaar voor de regio Venlo en Venray.

Nieuws over mijn eigen ontwikkeling en interessante links enz. staat op facebook: https://www.facebook.com/praktijkhanscoumans.nl/

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 077-4733145  06-44986926

D. 0031 644 986 926

Natuurgeneeskundig Therapeut, Magnetiseur

Personal Coaching

Krav Maga Instructeur, Realistische Zelfverdediging / Weerbaarheid

Docent Gevaarsbeheersing, Weerbaarheid 

Docent RTBG (BOA, Politie)

Pangamot Instructeur

Pocket Stick Instructeur

Personal Trainer / Fitness Instructeur

Voedings - en Bewegingsadvies

Knife Instructor SCS

 

Contactgegevens

U kunt mij bereiken via onderstaande contactgegevens of door het contactformulier in te vullen.

Hans Coumans
Roobeekweg 2
5944 EZ  Arcen
T +31 (0) 77 473 31 45
T +31 (0) 6 449 869 26
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locatie Arcen: Roobeekweg 2 slider Arcen 


klik hier voor kaart en route op GOOGLE MAPS

 

Praktijk Hans Coumans is gevestigd in Arcen, Limburg.

Ook goed bereikbaar voor de regio Venlo en Venray, Horst, Velden, Well, Wellerlooi, Nieuw-Bergen, Blerick, Tegelen.

Auch für Deutsche Kunden ist die Praxis Heilpraktiker Hans Coumans gut erreichbar für Kreis Kleve, Goch, Weeze, Kevelaer, Straelen, Geldern, Viersen, Kaldenkirchen, Viersen.

JoomShaper Google+